Hoveniersbedrijf QuincyvanBeers
Aanleg & Onderhoud
Intro WelkomTuin onderhoudTuin aanlegBeplantingsplanAdvies & KostenVacaturesContactProjectenTuin onderhoud

Regematig en vakkunding onderhoud is belangrijk om optimaal van de tuin te kunnen genieten.

Het snoeien van de struiken/planten & bomen, het maaien van het gras en het wieden van de onkruiden zijn taken waar u niet omheen kunt. Voor sommige mensen is het tuinonderhoud geen bezwaar om het gras te maaien en/of de onkruiden weg te halen. sommige laten dat liever aan andere over. In dat geval zijn wij u graag van diens voor incidenteel, een voor- en/of najaarbeurt, of een onderhoudscontract voor bijvoorbeeld een heel jaar.

Incidenteel tuinonderhoud

Wij verzorgen op uw verzoek incidenteel het tuinonderhoud zoals het snoeien van bomen en struiken, bemesten, gazononderhoud, schoonmaken van de bestrating, verwijderen van onkruiden, of het maaien van het gazon tijdens uw vakantie enz.

Voor- en najaarsbeurt

Het kan ook voorkomen dat u zelf een groot deel van het onderhoud doet, wieden van de onkruiden en het maaien van het gras, maar dat u wel graag in het voor- en/of najaar een grote schoonmaak in de tuin wilt waarbij o.a. alle planten/struiken gesnoeid worden, de tuin bemest of gespit wordt, planten worden vervangen, blad wordt geruimd etc.

Onderhoudscontracten

We kunnen hierin bespreken wat, wanneer en hoe vaak iets gedaan wordt, dit is voor langere tijd (Bijvoorbeeld 1 jaar).

Een mix van het hierboven genoemde is altijd mogelijk. Voor vragen kunt u altijd telefonisch contact opnemen of via het contactformulier.


Intro WelkomTuin onderhoudTuin aanlegBeplantingsplanAdvies & KostenVacaturesContactProjecten